Tilbake til alle saker

Normal og Edgars Bakeri til Lillesand Senter

Denne våren får Lillesand senter to nye, populære tilskudd – og har gleden av å tilby et enda bedre tilbud til kunder og leietakere.

“Normale varer til unormale priser”

Senterleder Preben Lidi smiler fra øre til øre når han forteller om senterets nyeste tilskudd:

– Jeg har jobbet i over tre år med å få Normal på kroken, sier han fornøyd. – Nå åpner butikken 1. mai.

Normal er en danskeid butikkjede, som har hatt en enorm vekst siden første butikk ble åpnet i Silkeborg i 2013. I juni 2017 åpnet den første butikken i Kristiansand i Norge, den første utenfor Danmark.

– Dette blir den tiende butikken vi åpner i Agder. Vi har 117 i Norge nå, sier Joachim Nilsen, regionssjef i Normal.

Normal har i dag totalt over 300 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike og Finland. Slagordet er «Normale varer til unormale priser». Vareutvalget består av kjente merkevarer innen blant annet hudpleie, hårpleie, tannpleie, sjampo, sminke og rengjøring.

Foto: Christian Nørstebø, Lillesandsposten

Oppfordrer skoleungdom til å søke

Nå søker kjeden etter en butikksjef og 10-15 ansatte i ulike stillingsprosenter.

Normal er svært populær blant unge, både som butikk og arbeidsgiver. Dette er en super jobb å ha ved siden av skolen eller studier. Gå inn på normal.no for å sende inn en søknad.
– Preben Lidi, senterleder

Norges beste bakeri til Lillesand Senter

En annen populær nykommer er Edgars Bakeri. Siden etableringen i Mandal i 1906 har kvalitet og kjærlighet til faget stått sterkt.

– I 2018 ble Edgars kåret til Norges beste bakeri, forteller daglig leder, baker og konditor Rune Vindsetmo stolt. – Vi har alltid vært opptatt av kvalitet. Der andre satse på ti boller til 50 kroner går vi motstrøms. Vi reiser mye rundt, følger med på trender og lærer av andre som er flinke – i Italia, Frankrike, Danmark og Tyskland.

Foto: Håkon Raa, Lillesandsposten

Edgars Bakeri har nærmere 200 ansatte og etableringen på Lillesand senter blir deres fjortende – og den første øst for Sørlandssenteret.

– Stjernehimmelen har vært en populær café med mange faste gjester. Men etter at Drømmeplassen, som leverte bakevarer, ble kjøpt opp har ikke kvaliteten vært god nok. Vi er derfor utrolig glad for at Edgars Bakeri nå overtar, sier Preben. – Og de blide ansiktene bak disken vil være de samme – alle ansatte i Stjernehimmelen blir med over til Edgars.

Det vet vi at gjestene våre setter stor pris på!

Flere aktuelle saker

Se alle artikler

Pelsklingenes favoritt til Lillesand Senter

Nordens største dyrebutikk-kjede har nylig etablert seg på Lillesand Senter, til glede for både firbente “pelsklinger” og deres eiere.

Les mer

Psykolog til Tingsaker Torv

Psykologspesialist Espen Håland valgte å flytte praksisen sin til Tingsaker Torv på grunn av det kollegiale fellesskapet og den sentrale beliggenheten – midt på Agder.

Les mer

Lykkelig i kontorfellesskap

For Fred Gyldenaas i Aritech/Carrier Norge er CoWorks-konseptet til Tingsaker Torv helt perfekt.

Les mer

Nye lokaler til CoWorks

I sommer utvidet vi CoWorks-konseptet vårt med helt nye, lekre lokaler på Tingsaker Torv.

Les mer