Bo sentralt og moderne - midt på sørlandet

Tingsaker Torv er kortreist livskvalitet på sitt beste. Her blir det boliger i alle størrelser, tilpasset ulike livsfaser og behov. Alle har kort vei, ja nærmest "tøffelavstand", til barnehage, skole, handel og helse.

"Leve hele livet" har vært vår visjon og rettesnor i utviklingen av boligkonseptet på Tingsaker Torv. I morgendagens gode samfunn vil nærhet og helhet være viktige kvaliteter for både barn, unge, voksne og eldre. På den solrike tomten mellom Lillesand Senter og godt etablerte villabebyggelsen på Tingsaker, skal vi bygge hele 180 boliger. Her vil det bli rekkehus, townhouse, lavblokker, terrasseblokker og punkthus med fra 5 til 10 etasjer. Det hele rammes inn av spennende, attraktive og trygge byrom, grønne gårdsrom, gater og torg.

Bærekraft

På Tingsaker Torv er alt man trenger i det daglige innen gangavstand, og et godt utviklet kollektivtilbud er i umiddelbar nærhet. Det er faktisk over 100 bussavganger daglig! Det gjør det enkelt å la bilen stå, og leve mer bærekraftig.

Byggetrinn 1

Det første byggetrinnet består av 45 leiligheter, fellesarealer ute og inne, gjestehybler, felles stue, kjøkken, trimrom og base for hjemmebaserte tjenester. Leilighetene blir fra 50 til 90 kvadratmeter og skal være for alle aldersgrupper. Leilighetene fordeles på fire tre-etasjesbygg med 12 boenheter i hver.

Byggetrinn 1 kommer for salg i løpet av 2022.

Meld din interesse!

Er du interessert i boligene på Tingsaker Torv og ønsker å bli informert om fremdrift og salgsstart? Legg igjen din epostadresse her.

Sentral beliggenhet

På Tingsaker Torv bor du i gangavstand til skole, barnehage, treningssenter, butikker, serveringssteder og helsetilbud.

Kollektivknutepunkt

Fra Tingsaker Torv går det hele 100 daglige bussavganger - både lokalt og regionalt.

Flotte grøntområder

Vi skal bygge opp en grønn oase rundt det idylliske tjernet Fasterdammen.

Badestrand

Det er kun 150 meter til en populær badestrand med supre muligheter for blant annet kajakkpadling.

Eldrevennlig

Vi tilrettelegger for sosiale møteplasser og omsorgstjenester. Regionens tyngdepunkt for helse er innen gangavstand.

Barnevennlig

Her blir det flotte lekeområder og kort vei til både barnehage og skole.

Vi skal bygge slik at det blir en åpen oase mot vakre Fasterdammen og grøntområdet rundt. Vi ser for oss blant annet lysthus i hagen. Utearealet sammen med alle fellesrom vil bidra til et godt bomiljø og gi økt livskvalitet. Det blir et sosialt og trygt bomiljø for alle.
– Svein Kaldestad, eiendomsutvikler Horisont Eiendom

Nabolaget

Tingsaker er et populært boligområde for alle aldre. Kjøpesenter med koselig kafé, helsetilbud, arbeidsplasser, barnehage og barneskole er i umiddelbar nærhet. Bademulighetene i i Langedalsvannet er mange, og det samme er turmulighetene i skog og mark.

Sørlandet Boligbyggerlag

Sørlandet Boligbyggelag er en partner på boligdelen av prosjektet. De er resultatet av en sammenslåing av Kristiansand og Omegn Boligbyggelag (KOBB) og Agder Boligbyggelag (ABBL). Med nær 17.000 medlemmer og nær 12.000 boliger er Sørlandet Boligbyggelag det største boligbyggelaget mellom Drammen og Stavanger. Sørlandet Boligbyggelag er en medlemseid organisasjon og er tilsluttet Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL)

Spørsmål? Kontakt megler!

Arild Aasen
Prosjektansvarlig Nybygg / Eiendomsmegler MNEF
975 86 730
arild.aasen@sormegleren.no

Relatert innhold

Bygger boliger for fremtiden

Sørlandet Boligbyggelag er med på laget når vi bygger fremtidens boliger på Tingsaker Torv.

Les mer