Regionens tyngdepunkt for helse

Vår visjon er å utvikle en regional og lokal helse- og omsorgsklynge på Tingsaker Torv. Flere store aktører, som Aleris sykehus, er etablert i Agder Helsepark. Med beliggenhet midt på Agder, og enkel adkomst fra E18 og kollektiv knutepunkt, er det lett for pasienter fra hele Agder å komme til og fra behandling.

Agder Helsepark

Agder Helsepark er allerede et betydelig regionalt tyngdepunkt og består av et komplett sykehus med bredt medisinsk tilbud og operasjonssaler, røntgensenter med MR, CT, røntgen og mammografi, fysioterapeuter, kiropraktorer, tannlegesenter, psykiater og treningssenter. I årene fremover vil vi jobbe for å tiltrekke oss flere fagmiljøer og helseaktører, inkludert utforming og realisering av omsorgs- og eldreboliger i et samarbeid mellom det offentlige, private aktører og frivilligheten. Nå består Agder Helsepark av 4000 m2. Den vedtatte reguleringsplanen åpner for å utvide dette med inntil 20.000 m2. Mulighetene er mange!

Vårt mål er å ha bruker/pasient i sentrum med fokus på utredning og behandlet på samme sted. Vi tror at det er når aktørene på tvers av de ulike fagfeltene møtes og deler kunnskap at utvikling skjer.

Beliggenhet midt på Agder

Et geografisk midtpunkt rett ved E18 gir enkel adkomst for pasienter i hele fylket, og sikrer et høyt pasientgrunnlag regionalt.

Tverrfaglig kompetanseutveksling

Tilrettelagt for kompetanseutveksling mellom fagfelt til beste for pasienten.

Alt på ett sted

Sømløse helse- og omsorgstjenester.

Høyt pasientgrunnlag

Boliger, handel og arbeidsplasser i umiddelbar nærhet gir et høyt pasientgrunnlag lokalt.

Våre leietakere
Da vi skulle etablere sykehus på Sørlandet var Agder Helsepark et åpenbart valg. Det er lett tilgjengelig for pasienter fra hele Agder, og vi liker godt visjonen om å bygge et regionalt tyngdepunkt med flere helsetjenester samlet på ett sted. Vi – og pasientene våre - er godt fornøyd med valget!
– Anita Tunold, Adm.dir. Aleris Helse
Jeg var med på å etablere røntgentilbudet på Tingsaker Torv, og brenner for å utvikle helsetjenestene og samtidig sikre gode boforhold som er tilrettelagt for ulike aldersgrupper med nærhet til helsetjenestene. Helsepark-konseptet, der flere helsetjenester samles på en lokasjon, gir større muligheter for pasientene til å få god og effektiv behandling uten å måtte reise til behandling flere steder.
– Erik Normann, styreleder Agder Helsepark

På Tingsaker Torv er det betydelige muligheter for regionale og lokale helsetilbud.

Lurer du på om Agder Helsepark kan være noe for din virksomhet? Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Erik Kreyberg Normann
Styreleder Agder Helsepark
97 50 11 20
erik@normann.no

Aktuelt innhold

Psykolog til Tingsaker Torv

Psykologspesialist Espen Håland valgte å flytte praksisen sin til Tingsaker Torv på grunn av det kollegiale fellesskapet og den sentrale beliggenheten – midt på Agder.

Les mer

Aleris Røntgen blir Evidia

Vår leietaker Aleris Røntgen har byttet navn til Evidia og er nå en del av et rendyrket radiologisk konsern.

Les mer

Fra Tingsaker Torv og ut i verden

Vi har et sterkt medisinsk miljø på Tingsaker Torv, og start-up’en Appsens er en våre spennende leietakere i dette segmentet. Bedriften har utviklet en trådløs sensor som overvå...

Les mer