Horisont Eiendom - Gleden ved å skape

Personene bak Tingsaker Torv er Gunnar Malmgård og Svein-Tore Råmunddal i Horisont Eiendom. De har jobbet med prosjektet siden 2012, og sier det har vært en spennende reise.

Gunnar Malmgård

Gunnar er utdannet innen økonomi og IT. Han har lang erfaring innen utvikling og omstruktrering av detaljhandel og importvirksomheter, og medgründet en rekke virksomheter. Gunnar har jobbet med utvikling av Lillesand Senter og Tingsakerområdet i over 20 år. Han har bred kommersiell og teknisk kompetanse. Gunnar er opprinnelig fra Drammen, og har bodd i Lillesand siden 1984.

Svein-Tore Råmunddal

Svein-Tore er bygningsingeniør og har jobbet med bygging, utvikling, drift og forvaltning av eiendom i over 30 år. Han har også jobbet med taksering og verdivurdering. Svein-Tore har lang er erfaring fra styrearbeid i ulike virksomheter. Han er opprinnelig fra Telemark, men har vært bosatt i Kristiansand siden 1992.

Våre samarbeidspartnere


Sørlandet Boligbyggelag

Sørlandet Boligbyggelag er en partner på boligdelen av prosjektet. De er resultatet av en sammenslåing av Kristiansand og Omegn Boligbyggelag (KOBB) og Agder Boligbyggelag (ABBL). Med nær 17.000 medlemmer og nær 12.000 boliger er Sørlandet Boligbyggelag det største boligbyggelaget mellom Drammen og Stavanger. Sørlandet Boligbyggelag er en medlemseid organisasjon og er tilsluttet Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL)

Alti

Alti er kjøpesenterkonsept som Lillesand Senter er tilknyttet. Alti har fokus på handleopplevelser, tjenester og møter mellom mennesker, og har sentre fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Bak Alti forvaltning finner du blant annet familien Sørbøe, med base i Arendal.

Embark Arkitekter, partner visjon og regulering

Embark, tidligere AMB Arkitekter, har vært vår samarbeidspartner på visjon og regulering. Arkitektkontoret holder til i Oslo og har 30 års erfaring i bransjen. Kontoret er kjent for å søke langsiktige og bærekraftige løsninger, og jobber med både bolig, næring og handel - ofte i kombinasjon, slik som på Tingsaker Torv.

JoB Arkitekter

JoB Arkitekter er vår samarbeidspartner på byggetrinn 1. Kontoret ble etablert i 1981 og har kontorer i Stavanger og Kristiansand. JoB har spesialkompetanse innenfor universell utforming, dvs å lage gode, integrerte løsninger som passer for alle. Dette har vi stor glede av i dette prosjektet.

Jon P. Knudsen, samfunnsforsker UiA

Jon P. Kundsen har vært en viktig deltaker i arbeidet med å utarbeide visjonen for Tingsaker Tov. Han er professor i samfunnsgeografi ved Universitetet i Agder. Han har engasjert seg i regional utvikling og er opphavsmann til begrepet Agderbyen. Jon er bosatt på Justøya i Lillesand.

Erik Kreyberg Normann

Erik Kreyberg Normann styreleder i Agder Helsepark og er instrumentell i utviklingen av helsesatsing på Tingsaker Torv. Erik har gjennom en lang karriere hatt flere betydningsfulle verv innen norsk helsevesen, blant annet administrerende direktør for Ullevål universitetssykehus, Sykehuset Buskerud og Akershus universitetssykehus, og generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Han er utdannet barnelege.

Svein Kaldestad

Svein Kaldestad er engasjert som prosjektleder for byggetrinn 1. Svein har mer enn 20 års erfaring fra Kruse Smith Eiendom, blant annet som eiendomsdirektør.

R8 Edge

Vi har engasjert R8 Edge som vår samarbeidspartner på markedsføring og kommunikasjon. De er en del av eiendomsselskapet R8, og har betydelig erfaring med markedsføring og salg av boliger.

15.000

M2

Næringsarealer som forvaltes i dag.

40

DA

Totalt tomteareal, som eies av selskapet.

35.000

M2

Utbyggingsområde, ferdig regulert til næring og bolig.

Spørsmål? Vi hører gjerne fra deg!

Gunnar Malmgård
Eier / partner
91 68 65 22
gunnar@malmgard.no
Svein-Tore Råmunddal
Eier / partner
91 33 14 60
svein-tore@ramunddal.no